GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ και χάνει το Κόπα Αμέρικα - ΒΙΝΤΕΟ

Μεγάλο πλήγμα για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Κατά τη διάρκεια φιλικού προετοιμασίας για το προσεχές Copa America κόντρα στο Κατ...

Μεγάλο πλήγμα για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Κατά τη διάρκεια φιλικού προετοιμασίας για το προσεχές Copa America κόντρα στο Κατάρ, ο Νεϊμάρ δέχθηκε ένα μαρκάρισμα, έχασε την ισορροπία του κορμιού του και πάτησε στραβά με όλο το βάρος του σώματός του, με αποτέλεσμα να του γυρίσει ο αστράγαλος.

Ο παίκτης έγινε αλλαγή άμεσα και το κλάμα του στον πάγκο έκανε τον γύρο του κόσμου. Ωστόσο, τα χειρότερα δεν είχαν περάσει για τον άτυχο ποδοσφαιριστή, αφού μετά το τέλος του αγώνα και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, ανακοινώθηκε και επίσημα από τη βραζιλιάνικη ομοσπονδία ότι θα χάσει το Copa America, αφού δεν θα προλάβει να αναρρώσει έγκαιρα.

Η χρονιά αυτή εξελίσσεται πολύ άσχημα για τον Νεϊμάρ. Μετά την αποτυχία στο Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν, τους τραυματισμούς μέσα στη σεζόν, το θέμα με τον βιασμό για τον οποίο κατηγορείται, αλλά και την απώλεια της αρχηγίας από τη σελεσάο, έρχεται και αυτός ο τραυματισμός.

Δείτε πως τραυματίστηκε ο Νεϊμάρ: 

Video of Neymar’s injury pic.twitter.com/QhsWqHh4mg

— J. Velazquez (@JuanDirection58) 6 Ιουνίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση