GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα ευτράπελα των εκλογών: Το υπουργείο Εσωτερικών ανέδειξε λάθος δήμαρχο

Η εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής ανέδειξε νικητή στο Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου τον νυν δήμαρχο Παναγιώτη Κουτσάφτη. Ωστόσο,...

Η εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής ανέδειξε νικητή στο Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου τον νυν δήμαρχο Παναγιώτη Κουτσάφτη. Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας τα ''Νέα'', το σύστημα το υπουργείου Εσωτερικών είχε διαφορετική άποψη καθώς μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής έδινε νικήτρια την υποψήφια Μαρία Σαμαρά που τελικά τερμάτισε δεύτερη.

Οι πανηγυρισμοί για την επανεκλογή του δημάρχου Παναγιώτη Κουτσάφτη είχαν ξεκινήσει από τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Μπορεί η διαφορά ανάμεσα στους δύο μονομάχους να ήταν μόνο 124 ψήφοι αλλά ήταν αρκετή για να σφραγίσει το τελικό αποτέλεσμα.

Και ενώ η νίκη στο Δήμο Ζαγοράς έμοιαζε τελειωμένη υπόθεση, η Singular logic εμφάνιζε την δεύτερη υποψήφια να έχει αναδειχθεί δήμαρχος 54,09% έναντι 45,91% που εμφανιζόταν να παίρνει ο Κουτσάφτης.

Όμως, στην διαδικτυακή σελίδα της Περιφέρειας για τις εκλογές, ο Κουτσάφτης λάμβανε ποσοστό 51,71% ενώ η Σαμαρά 48,29%.

Τελικά, η αποκατάσταση του λάθους ήρθε στις 11.30 το βράδυ της Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση