GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στην Ινδία: Τιμώρησαν μητέρα και κόρη επειδή αντιστάθηκαν σε απόπειρα βιασμού – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε ένα χωριό της Ινδίας. Μία ομάδα ανδρών ξύρισαν το κεφάλι μίας μητέρας και της κόρης...

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε ένα χωριό της Ινδίας.

Μία ομάδα ανδρών ξύρισαν το κεφάλι μίας μητέρας και της κόρης της, τις ξυλοκόπησαν και τις διαπόμπευσαν στο χωριό, επειδή αντιστάθηκαν σε απόπειρα βιασμού.

Την ανακοίνωση έκανε η ινδική αστυνομία.

Τα στοιχεία όσον αφορά την σεξουαλική βία που ασκείται στις γυναίκες στην Ινδία, ιδιαίτερα στις αγροτικές της ζώνες, στις οποίες ζει το μεγαλύτερο μέρος των 1,3 δισεκατομμυρίου κατοίκων της, είναι απογοητευτικά.

Επτά άνδρες, ένας από τους οποίους ήταν αξιωματούχος της τοπικής κυβέρνησης, μπήκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι της γυναίκας σ' αυτό το χωριό της Μπιχάρ, στην ανατολική Ινδία, με πρόθεση να βιάσουν την 19χρονη κόρη της, διευκρίνισε η αστυνομία.

Όταν το κορίτσι και η μητέρα του, της οποίας ο σύζυγος κερδίζει τον επιούσιο επαιτώντας, αντιστάθηκαν, δέχθηκαν επίθεση και ο αξιωματούχος τις οδήγησε στη συνέχεια σε έναν κουρέα για να τους ξυρίσει το κεφάλι, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση