GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαγοκέφαλος επιτέθηκε σε λουόμενο στην Κάρπαθο - ΒΙΝΤΕΟ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους της παραλίας Διακόφτης στην Κάρπαθο. Συγκεκριμένα, ένας λαγοκέφαλος αποφάσισε να κάνει...

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους της παραλίας Διακόφτης στην Κάρπαθο.

Συγκεκριμένα, ένας λαγοκέφαλος αποφάσισε να κάνει… τη βόλτα του στα ρηχά, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των κολυμβητών.

Κάποιοι, από άγνοια, άρχισαν να παίζουν μαζί του και να το ακολουθούν. Ένας εξ αυτών θέλησε μάλιστα να βάλει το δάχτυλό του μπροστά στο στόμα του επικίνδυνου ψαριού, με αποτέλεσμα να δεχτεί επίθεση από τον λαγοκέφαλο.

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και συγκεντρώνει δεκάδες μηνύματα ανησυχίας από τους κολυμβητές, εν όψει και των καλοκαιρινών διακοπών.

Ο λαγοκέφαλος είναι ένα ψάρι που εισέβαλε στο Αιγαίο από τον Ινδικό Ωκεανό δια μέσου της Διώρυγας του Σουέζ. Πρόκειται για έναν ισχυρό θηρευτή που απειλεί το θαλάσσιο οικοσύστηµα, ενώ είναι επικίνδυνο και για τον άνθρωπο.

Μάλιστα, η κατανάλωσή του, χωρίς να απομακρυνθούν πριν το μαγείρεμα μέρη του που περιέχουν τη δηλητηριώδη τοξίνη τετραδοτοξίνη, μπορεί να επιφέρει αναπνευστικές διαταραχές, ανεπάρκεια του κυκλοφορικού συστήματος, μυϊκή παράλυση και ακόμη και θάνατο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση