GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιπέτεια για αστυνομικό στην Κρήτη: Δέχθηκε «επίθεση» από σφήκες

Περιπέτεια είχε ένας αστυνομικός στην Κρήτη, όταν δέχθηκε «επίθεση» από σφήκες εν ώρα υπηρεσίας με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ ...

Περιπέτεια είχε ένας αστυνομικός στην Κρήτη, όταν δέχθηκε «επίθεση» από σφήκες εν ώρα υπηρεσίας με αποτέλεσμα να πάθει αλλεργικό σοκ και να χρειαστεί η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί όταν ο αστυνομικός μαζί με έναν συνάδελφό του σταμάτησαν με το περιπολικό σ’ ένα βενζινάδικο στο Τυμπάκι για ανεφοδιασμό.

Ο αστυνομικός βγήκε από το όχημα και τότε ένα σμήνος σφηκών του επιτίθεται τσιμπώντας τον σε διάφορα σημεία του σώματός του. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο ίδιος άρχισε να πρήζεται στο λαιμό και να δυσκολεύεται στην αναπνοή καθώς ήταν αλλεργικός. Αμέσως ο συνάδελφός του τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου του χορηγήθηκε η απαραίτητη θεραπεία.

Όπως ανέφεραν άνθρωποι από το Κέντρο Υγείας αν καθυστερούσε λίγο ακόμα τα πράγματα θα είχαν πάρει άλλη τροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση