GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Οι μειώσεις φόρων που υπόσχεται η ΝΔ αφορούν μόνο τους πλούσιους - Τι είπε για τον Στουρνάρα και την Κομισιόν - ΒΙΝΤΕΟ

Τη διαβεβαίωση ότι όλα όσα εξήγγειλε και εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι εντός του δημοσιονομικού περιθωρίου που έχει συμφωνηθεί με τους ...

Τη διαβεβαίωση ότι όλα όσα εξήγγειλε και εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι εντός του δημοσιονομικού περιθωρίου που έχει συμφωνηθεί με τους εταίρους, έδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Πρόσθεσε δε, ότι η ΕΕ έχει ευθύνη γιατί υποεκτιμούσε μέχρι τώρα τις αποδόσεις των θετικών μέτρων. Επισήμανε, ακόμα, ότι δεν υπάρχουν κίτρινες κάρτες από την Κομισιόν γιατί η Ελλάδα έχει βγει από τα μνημόνια.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι ο Γιάννης Στουρνάρας έχει πέσει έξω σε όλες του τις προβλέψεις και πρόσθεσε ότι συγχέει τον θεσμικό του ρόλο με τις πολιτικές του απόψεις.

"Βγήκαμε από τα μνημόνια όλοι μαζί. Είναι η ώρα να ενισχύσουμε εκείνους που βοήθησαν περισσότερο", ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε:

"Οι φορολογικές ελαφρύνσεις που υπόσχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοστίζουν 1,5 δισ. ευρώ και θα ευνοήσουν μόνο τους πλούσιους, όσο όλο το πακέτο ελαφρύνσεων που έφερε η κυβέρνηση και που αφορά το σύνολο της κοινωνίας".

Υποστήριξε ακόμη ότι "σε συνεννόηση με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι κ.κ.Βέμπερ και Ρέγκλινγκ επιμένουν σε πολιτικές λιτότητας" ενώ είπε ότι "είναι υπαρκτός ο κίνδυνος μετά τις εκλογές να επιστρέψουμε σε πολιτικές του 2010- 2014, αν κερδίσει η ΝΔ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση