GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αποκαλύψεις της Μαρίνας Πατούλη: Τι βρίσκει αφροδισιακό, τι λέει για το ντύσιμό της και τον χαρακτήρα της – ΒΙΝΤΕΟ

«Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν να προάγονται γυναίκες δυναμικές», είπε –μεταξύ άλλων- η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του νέου Περιφερειάρχ...

«Οι γυναίκες θέλουν να βλέπουν να προάγονται γυναίκες δυναμικές», είπε –μεταξύ άλλων- η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η κ. Πατούλη αναφέρθηκε επίσης στο γάμο της και μίλησε για την ίδια και τον χαρακτήρα της.

«Για να διατηρηθεί ο έρωτας, η αγάπη και μία σχέση είναι απλό και δύσκολο. Πρέπει να μην απομυθοποιείς, να έχεις πάντα ψηλά τον άντρα που έχεις δίπλα σου, να μην τον θεωρείς δεδομένο. Είμαι 32 χρόνια με τον Γιώργο, αλλά είναι τόσο πολυσχιδής προσωπικότητα και οι ενασχολήσεις μας είναι τόσο πολυποίκιλες και στη διάρκεια της ημέρας, οπότε δεν προλαβαίνουμε να μπούμε στη ρουτίνα», σημείωσε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία τόνισε ότι «εγώ είμαι ο ευέξαπτος της παρέας».

«Δεν είμαι γκρινιάρα, αλλά απαιτητική. Με θαυμάζει ο άντρας μου, το λέει σε φίλους, αλλά εμένα μου το λέει έμμεσα. Δεν θέλει να πάρουν τα μυαλά μου αέρα», πρόσθεσε και συμπλήρωσε ότι: «Η γυναίκα είναι και μητέρα και νοικοκυρά και επαγγελματίας και αν έχουν αυξηθεί τα διαζύγια είναι επειδή υπάρχει σύγχυση ρόλων»

«Όμως, αν χαλάσει κάτι στο σπίτι, είναι ωραίο να βλέπεις τον άντρα, είναι πολύ αφροδισιακό για τη γυναίκα να ασχοληθεί με αυτό. Ο Πατούλης δεν το κάνει αυτό, εμένα μου αρέσει, αλλά δεν το κάνει. Είμαι πάντα αυθεντική και μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι», είπε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία αναφέρθηκε και στα όσα έχει ακούσει για το ντύσιμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση