GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίκυ Σταμάτη: Δεν διώχθηκε καμία γυναίκα για κουρτίνες - Τι είπε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

"Έχει παίξει πρώτιστο ρόλο και καταλυτικό η φυλάκιση του. Δεν υπάρχει άλλος λόγος ο κ. Τσοχατζόπουλος να βρίσκεται σε αυτή την κ...

"Έχει παίξει πρώτιστο ρόλο και καταλυτικό η φυλάκιση του. Δεν υπάρχει άλλος λόγος ο κ. Τσοχατζόπουλος να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Έχασε πάρα πολύ δύναμη από την δύναμή του. Ήταν υπερδύναμος. Είχε μια εσωτερική δύναμη τεράστια" δήλωσε η Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξή της στο Open.

"Εγώ πήγα φυλακή για τέσσερα χρόνια, Δρομοκαΐτειο, Κορυδαλλός, γιατί; Γιατί φέρω το όνομά του. Ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αποκτήσει αρχιτεκτονικά γραφεία, έχουν φροντίσει το μέλλον των παιδιών τους εις βάρος του Άκη Τσοχατζόπουλου και εμού" πρόσθεσε.

"Δεν διώχθηκε καμία γυναίκα για κουρτίνες"

"Έχουν γραφτεί απίστευτα πράγματα. Για κουρτίνες έχω ακούσει, για κορδόνια έχω ακούσει, για καναπέδες έχω ακούσει αλλά δεν έχει διωχθεί καμία γυναίκα ούτε για κουρτίνες, ούτε για κορδόνια, ούτε για καναπέδες. Αλλά πισίνα δεν υπάρχει. Πώς μπορεί να υπάρχει πισίνα σε ένα διαμέρισμα 180 τ.μ. Δεν μπορεί να σταθεί αυτό" σχολίασε.

"Βιώνουμε πόλεμο και πολιτική δίωξη"

"Αυτό ήθελαν την απόλυτη εξόντωση. Βιώνουμε έναν πραγματικό πόλεμο. Όταν θέλουμε τον αντίπαλό μας να τον εξοντώσουμε, τον εξαθλιώνουμε σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το σχέδιο, αυτής της πολιτικής δίωξης. Δεν υπάρχει κανένα ποινικό στοιχείο εις βάρος μου. Ήταν καθαρά πολιτική δίωξη" ανέφερε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση