GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτές είναι οι τρεις ομάδες που δίνουν... μάχη για να αποκτήσουν τον Νεϊμάρ

Η αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες. Τα… κατο...

Η αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη μετά τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες. Τα… κατορθώματα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ δεν θα γίνουν ανεκτά από την διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας κι έτσι δύο πλευρές θα λύσουν την συνεργασία τους.

Μια συνεργασία γεμάτη όνειρα και θα έχει πρόωρο τέλος, αφού ο μεγάλος στόχος που ήταν η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης δεν έγινε πραγματικότητα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "leparisien.fr" η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι ομάδες που μπορούν να τον “κυνηγήσουν” ώστε να τον αποκτήσουν, αν και η γαλλική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι οι Καταλανοί έχουν τον πρώτο λόγο

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει με λιγότερα απ’ όσα τον απέκτησε από την Μπαρτσελόνα δηλαδή 222 εκατομμύρια ευρώ, ο παίκτης έχει αποδοχές ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ και οι συγκεκριμένες ομάδες έχουν την οικονομική δυνατότητα για να τον αποκτήσουν.

Η γαλλική ιστοσελίδα τονίζει όλα όσα πρέπει να γίνουν για την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Βαρκελώνη, όμως υπάρχουν και προβλήματα, ιδιαίτερα αν αποκτηθεί ο Αντουάν Γκριεζμάν έναντι 120 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ταυτόχρονα οι “ μπλαουγκράνα” θέλουν να πουλήσουν τους Κουτίνιο, Ντεμπελέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προτιμούσε να αποκτήσει τον Κιλιάν Εμπαπέ το επόμενο καλοκαίρι. Ήδη έχει πληρώσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ για τις πέντε μεταγραφές που έκανε, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να φέρει τον Πολ Πογκμπά. Από την άλλη ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ θαυμάζει τον Νεϊμάρ και δεν αποκλείεται να αναλάβει δράση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια να αποκτήσει τον Νεϊμάρ. Αν καταφέρει να πουλήσει τον Πογκμπά, τότε θα έχει τα χρήματα για να τον κάνει δικό της. Από την άλλη όμως θα πρέπει να λύσει το θέμα με τις αποδοχές του παίκτη, αφού ήδη πληρώνει το ακριβότερο συμβόλαιο στην Αγγλία που είναι αυτό του Αλέξις Σάντσες με 24 εκατομμύρια ευρώ. Πάντως ο Πίνι Ζάχαβι που είναι ο μάνατζερ του έχει πολύ καλές σχέσεις με τους παράγοντες της.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση