GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυλαία της νέας σεζόν στο Ρέντη - Το νέο πρόσωπο, οι παρουσίες και οι απουσίες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστέ...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών θα υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις, σταδιακά μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Σε αυτό το πρώτο κάλεσμα παρόντες ήταν οι: Χουτεσιώτης, Γιάννης Μασούρας, Τσιμίκας, Ιγκόρ Σίλβα, Βούκοβιτς, Ευαγγέλου, Ανδρούτσος, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μανθάτης, Σολδάνο, Γκερέρο, Μάνος, ενώ νέο πρόσωπο ήταν ο Ούγκο Κάιπερς. Από την ακαδημία συμμετείχαν οι Ξενιτίδης, Βοϊλής, Μαρτίνης, Μαρίνος, Τζολάκης και Σουρλής.

Την Τρίτη θα ενσωματωθεί στο γκρουπ ο Γκιγιέρμε, την ώρα που ο Ποντένσε έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια. Ο Ματιέ Βαλμπουενά, θα ενσωματωθεί στις 20 του Ιούνη.

Την επόμενη Δευτέρα αναμένεται στου Ρέντη ο Ουσεϊνού Μπα, καθώς ο νεαρός στόπερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Γκαζελέκ Αζαξιό πριν από λίγες μέρες.

Απόντες λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες οι Γιώργος Μασούρας, Φορτούνης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί και Σα οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις 24 του μήνα με την υπόλοιπη ομάδα, για να ταξιδέψουν στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Οι Αφρικανοί Καμαρά, Σισέ, Μεριά και Μπανανά, θα επιστρέψουν ανάλογα με την πορεία των ομάδων τους στο Κόπα Άφρικα. Υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Ισραήλ έχει και ο Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την εγχείρηση που έκανε στο γόνατο και αναμένεται στην αγωνιστική επάνοδο τον Σεπτέμβριο.

Ντουρμισάι, Σιαμπάνης και Ρατζέλοβιτς, επίσης έχουν διεθνείς υποχρεώσεις όμως δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των "ερυθρόλευκων". Ο Γούτας βρίσκεται σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του, όπως και ο Σάλιακας.

Πηγή: filathlos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση