GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογική συνεργασία Λεβέντη - Νικολόπουλου

Η εκλογική συνεργασία του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και της Ένωσης Κεντρώων αναγγέλθηκε σήμερα από τους προέδρους τω...

Η εκλογική συνεργασία του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και της Ένωσης Κεντρώων αναγγέλθηκε σήμερα από τους προέδρους των δύο κομμάτων Νίκο Νικολόπουλο και Βασίλη Λεβέντη σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Προηγήθηκε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος η οποία ενέκρινε ομόφωνα την σύμπραξη αυτή η οποία περιλαμβάνει επίσης, στελέχη προερχόμενα απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κόμματα του «πατριωτικού χώρου», όπως είπαν, αλλά και το «Κίνημα Υπέρβασης».

«Να γίνουμε και πάλι η έκπληξη για εκείνους που πιστεύουν ότι δεν θα τα καταφέρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος.

Στον δικό του χαιρετισμό ο Βασίλης Λεβέντης επισήμανε ότι το δικομματικό σύστημα «των διορισμών, των σκανδάλων και των θαλασσοδανείων επτώχευσε τη χώρα», και χαρακτήρισε «πολύ επικίνδυνη» την επίτευξη αυτοδυναμίας από την ΝΔ.

Ο κ. Λεβέντης είπε ότι με αφορμή τη συνεργασία αυτή, στην οποία συμμετέχουν το «Κίνημα Πρασίνων», το "Κίνημα ΑμεΑ», ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκης και «πατριώτες που συμμετείχαν στην οργάνωση των συλλαλητηρίων για την Μακεδονία», πρέπει να αναδειχθεί ότι «στον κεντρώο χώρο συμβαίνει κάτι σοβαρό».

Υπογραμμίζοντας ότι η εκλογική εκστρατεία της συνεργασίας αυτής συνιστά «μάχη κατά της διαφθοράς», ο κ. Λεβέντης κατέληξε εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι η νίκη -που θα συνιστά η είσοδος του σχήματος στη Βουλή- δεν είναι ακατόρθωτη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση