GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αντίποινα απειλεί ο Ερντογάν τις ΗΠΑ εάν επιβάλουν κυρώσεις στην Άγκυρα

Την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να προβεί σε αντίποινα, εάν οι ΗΠΑ προχωρήσουν σε κυρώσεις εναντίον της Άγκυρας με αφορμή τους S-40...

Την αποφασιστικότητα της Τουρκίας να προβεί σε αντίποινα, εάν οι ΗΠΑ προχωρήσουν σε κυρώσεις εναντίον της Άγκυρας με αφορμή τους S-400, διαμήνυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένους δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να σκεφτούν πολύ προσεκτικά πριν επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία, εκφράζοντας πάντως την εκτίμησή του ότι η Ουάσιγκτον δεν θα προβεί σε αυτή την ενέργεια.

Παράλληλα, επανέλαβε ότι η αγορά του ρωσικού αμυντικού πυραυλικού συστήματος είναι μια «τελειωμένη συμφωνία». Ο Ερντογάν δήλωσε πως έχει καλές σχέσεις με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, όμως οι δεσμοί της Τουρκίας με ανθρώπους που εργάζονται κάτω από τον Αμερικανό πρόεδρο είναι «πολύ, πολύ διαφορετικές» και πως ομάδες και στις δύο πλευρές συχνά διαφωνούν σε ορισμένα θέματα, περιλαμβανομένων των S-400, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση