GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πονοκέφαλος” το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Αντιδράσεις και για τον Γραμματικάκη

Σε μεγάλο “πονοκέφαλο” εξελίσσεται η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κι ενώ στενεύουν τα χρονικά περιθώ...

Σε μεγάλο “πονοκέφαλο” εξελίσσεται η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κι ενώ στενεύουν τα χρονικά περιθώρια για την ανακοίνωση των ονομάτων ενόψει της 7ης Ιουλίου.

Με βάση τα έως τώρα δημοσκοπικά δεδομένα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκλέξει τρεις ή τέσσερις βουλευτές από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας εξού και η “μάχη” είναι σκληρή, καθώς θα πρέπει να τηρηθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στα στελέχη της πρώτης γραμμής και σε εκείνα τα πρόσωπα η υποψηφιότητα των οποίων θα ενέχει τους συμβολισμούς που κρίνει απαραίτητους η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου.

Τα σενάρια για τη θέση του επικεφαλής δίνουν και παίρνουν, με την Έφη Αχτσιόγλου να θεωρείται ως μία από τις πιο ισχυρές υποψηφιότητες. Αντίθετα, προβλήματα φαίνεται πως προκαλεί η επιλογή του Γιώργου Γραμματικάκη, μετά τις αντιδράσεις που φέρονται να έχουν εκφράσει στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου. Μάλιστα, σχετικές πληροφορίες που έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο, θέλουν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής να είναι έτοιμα ακόμη και να παραιτηθούν εάν τεθεί επικεφαλής ο κ. Γραμματικάκης, καθώς κρίνουν την επιλογή του ως “οπισθοδρόμηση” για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό γιατί κυρίως του καταλογίζουν ότι το 2014, ενώ είχε κυκλοφορήσει έντονα η πληροφορία ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος μπήκε τελικά στην ευρωλίστα του Ποταμιού. Δυσαρέσκεια για την επιλογή Γραμματικάκη φέρονται να εκφράζουν και οι Κώστας Φωτάκης και Σπύρος Δανέλλης.

Στις εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας φέρεται να προκρίνεται και ο Πάνος Σκουρλέτης, σενάριο που φαντάζει πιο πιθανόν μετά και την μη συμπερίληψη του γραμματέα του κόμματος στο ψηφοδέλτιο για τον Βόρειο Τομέα, ενώ ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στις πρώτες θέσεις και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση