GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι απαντά ο πολιτευτής της ΝΔ από τη Χίο στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ περί επίθεσης σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ

«Οι εκφράσεις ''επίθεση'', ''προπηλακισμός'' που χρησιμοποιούνται σε σχέση με το ό,τι διαδραματίστηκε...

«Οι εκφράσεις ''επίθεση'', ''προπηλακισμός'' που χρησιμοποιούνται σε σχέση με το ό,τι διαδραματίστηκε, είναι βαριές εκφράσεις και ανυπόστατες», υποστήριξε ο γιατρός ακτινοδιαγνώστης και στέλεχος της ΝΔ στη Χίο, Κωνσταντίνος Τρομπούκης, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε ελεγκτής του ΣΕΠΕ από τον ίδιο.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, ο κ. Τρομπούκης υποστήριξε ότι «δεν έχουν όρια. Δεν υπήρξε παρανομία, δημιουργείται ένα μύθευμα με την αξιοποίηση ενός γεγονότος. Κάποιοι επιτήδειοι του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να δημιουργήσουν άλλες εντυπώσεις. Ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί, όλη η εικόνα δημιουργείται σε εσφαλμένα κριτήρια. Δεν υπάρχει παρανομία, δεν μπορεί ο καθένας να προσβάλει τον άλλον».

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο κ. Τρομπούκης τόνισε ότι«το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ είχε παρουσιάσει βλάβη μηχάνημα του διαγνωστικού κέντρου, ελεγκτής του ΣΕΠΕ απαιτούσε να κάνει τον έλεγχο. Μετά την επιμονή και την προκλητική συμπεριφορά, επειδή δεν είχα πρόχειρα τα στοιχεία της καθαρίστριας που ήταν με εργόσημο, καταλήξαμε ότι θα τα πάρει την Τρίτη το πρωί στην υπηρεσία του. Μετά από αυτά, βλέπω το απόγευμα του Σαββάτου να μου έχει καταθέσει μήνυμα αυτός και ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΕΠΕ και αμέσως να βγαίνει δελτίο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε όλα αυτά τα ανυπόστατα πράγματα».

Παράλληλα, δεν απέκλεισε πίσω από το περιστατικό να κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες. «Δεν θα αποκλείσω το ενδεχόμενο της πολιτικής σκοπιμότητας διότι είμαι ενεργό και δυναμικό στέλεχος της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, υπογράμμισε ότι η δικαιοσύνη θα αναλάβει την υπόθεση γιατί όπως είπε «δεν ασχολήθηκα με τον κύριο, θα ασχοληθεί η δικαιοσύνη με αυτόν. Έχω λάβει όλα τα απαραίτητα ένδικα μέσα» και έθεσε τα εξής ερωτήματα: «από τη στιγμή που εκκρεμούν δικαιολογητικά, πως ολοκληρώθηκε ο έλεγχος; Πως ο κύριος αυτός πηγαίνει την επόμενη μέρα και κάνει στον πολιτικό του προϊστάμενο αναφορά και ασκείται δίωξη από τον εισαγγελέα;».

«Αν ο ΣΥΡΙΖΑ νομίζει ότι από αυτά τα γεγονότα είμαστε αντεργατικοί, κάνει λάθος. Έχω επιχείρηση 11 χρόνια στη Χίο με τέσσερις εργαζόμενους απολύτως νόμιμα προσλαμβανόμενους. Αν περιστασιακά χρειάστηκε μία καθαρίστρια, αυτό το καλύψαμε με όλα τα έννομα μέσα που μας δίνει η πολιτεία , πήραμε ένα εργόσημο», κατέληξε ο κ. Τρομπούκης.

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση