GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εποχή Σάρι στη Γιουβέντους - ΦΩΤΟ

Μετά από ένα χρόνο στην Premier League στον πάγκο της Τσέλσι, ο Μαουρίτσιο Σάρι, επέστρεψε στην Ιταλία, αυτή την φορά για να αναλάβει...

Μετά από ένα χρόνο στην Premier League στον πάγκο της Τσέλσι, ο Μαουρίτσιο Σάρι, επέστρεψε στην Ιταλία, αυτή την φορά για να αναλάβει τα ηνία της κορυφαίας ομάδας της χώρας, της Γιουβέντους.

Ο προπονητής από την Τοσκάνη υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μόνιμους» πρωταθλητές των τελευταίων ετών στη Serie A, μετά από μία σεζόν στην οποία οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του Europa League και στην τρίτη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Παρά την επιτυχία αυτή, ο έμπειρος τεχνικός δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους, αντίθετα, επέστρεψε στην Ιταλία, όπου και έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της προπονητικής του καριέρας. Από σήμερα (16/06), είναι ο νέος προπονητής της «Γηραιάς Κυρίας», υπογράφοντας συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση