GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νάσος Ηλιόπουλος: Για εμάς τώρα ξεκινούν τα δύσκολα - ΒΙΝΤΕΟ

“Για εμάς τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα με τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο δημοτικό συμβούλιο”, δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τη γν...

“Για εμάς τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα με τη δουλειά που έχουμε να κάνουμε στο δημοτικό συμβούλιο”, δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος, μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων που δείχνουν ότι ο συνδυασμός του έχασε τη “μάχη” στον δήμο Αθηναίων.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος ευχαρίστησε τους δημότες της Αθήνας που τον ψήφισαν, όπως και τους συνεργάτες του, και συνεχάρη τον Κώστα Μπακογιάννη για την εκλογή του, εκφράζοντας την σιγουριά του “ότι και την επόμενη μέρα θα μπορέσουμε παρά τις διαφωνίες μας, που υπάρχουν και έχουν καταγραφεί, να δουλέψουμε μαζί με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και ο καθένας από τη δικιά του οπτική να αναδείξει τα δικά του ζητήματα της Αθήνας”.

“Ούτως ή άλλως τώρα θα ξεκινήσει η πραγματική κρίση για όλους μας”, σχολίασε ο κ. Ηλιόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στο “αρνητικό της ημέρας”, την μεγάλη αποχή των ψηφοφόρων από τη σημερινή εκλογική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση