GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι επίσημο: Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Δόθηκε παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έτους 2018 με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου. Σύμ...

Δόθηκε παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έτους 2018 με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου. Σύμφωνα με την απόφαση 1211/2019 η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των φυσικών προσώπων παρατείνεται έως τις 29 Ιουλίου 2019.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2018 των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του ν. 4172/2013, που δεν έχουν υποβληθεί μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας και των οποίων η προθεσμία υποβολής δεν έχει λήξει, παρατείνεται μέχρι την 29η Ιουλίου 2019.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως."

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα καταβολής των δόσεων φόρου εισοδήματος δεν αλλάζει κάτι, καθώς η πρώτη δόση θα πρέπει να εξοφληθεί έως το τέλος Ιουλίου. Η δεύτερη θα καταβληθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου και η τρίτη έως το τέλος Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση