GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξενυχτά στο πλευρό του γιου της η Μέγκαν - "Φαγανός" ο νεογέννητος Άρτσι

Χαρούμενοι είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς κατάφεραν να βρουν νταντά για τον νεογέννητο γιο τους. Σύμφωνα με τη συγγρ...

Χαρούμενοι είναι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς κατάφεραν να βρουν νταντά για τον νεογέννητο γιο τους. Σύμφωνα με τη συγγραφέα και βασιλική βιογράφο Κέιτι Νίκολ, το ζευγάρι υπέγραψε με την νταντά αποκλειστικό σύμφωνο απόλυτης εμπιστευτικότητας. Ωστόσο, οι νύχτες είναι εκτός της ευθύνης της. Το κενό αυτό πληροί ακόμη η Δούκισσα του Σάσεξ η οποία ξενυχρά στο πλευρό του ενός μηνός γιου της. Όπως λένε οι πηγές τις οποίες επικαλείται η Νίκολ, ο μικρούλης Άρτσι είναι ένα πολύ φαγανό μωράκι.

Όσο για τη... λεχώνα Μέγκαν Μαρκλ, ανέφερε ότι αφήνει το κορμί της να επανέλθει φυσικά. "Ούτε χτυπιέται στα γυμναστήρια, δεν βιάζεται να επανέλθει στην πρότερη κατάστασή της. Δεν κάνει καμία σκληρή προπόνηση ή προσπάθεια, ούτε βάρη. Απολαμβάνει αυτήν την περίοδο, είναι καλή με τον εαυτό της".

Στο μεταξύ, το σαββατοκύριακο, η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση αποτίοντας φόρο τιμής στη βασίλισσα, και στο χέρι της φορούσε νέο δαχτυλίδι, ένα διαμάντι αιωνιότητας, που πολλοί υπέθεσαν ότι ήταν το δώρο μητρότητας ή και δώρο για την πρώτη επέτειο γάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση