GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερντογάν για τον Μόρσι: Δεν πιστεύω ότι ήταν ένας φυσικός θάνατος

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμμετείχε στην προσευχή στη μνήμη του Μοχάμεντ Μόρσι που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, δηλών...

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμμετείχε στην προσευχή στη μνήμη του Μοχάμεντ Μόρσι που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, δηλώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι ο θάνατος του πρώην προέδρου της Αιγύπτου προήλθε από φυσικά αίτια.

«Δεν πιστεύω ότι ήταν ένας φυσικός θάνατος», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, μετά την προσευχή, με το συγκεντρωμένο πλήθος να φωνάζει «Κάτω το στρατιωτικό καθεστώς» της Αιγύπτου.

Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των ηγετών των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμφώνησαν τον Φεβρουάριο να συναντηθούν σε μια σύνοδο κορυφής στην Αίγυπτο με αυτόν «τον δολοφόνο», αυτόν τον τύραννο Σίσι, αναφερόμενος στον νυν πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φάταχ αλ-Σίσι, ο οποίος ανέτρεψε τον τότε πρόεδρο Μόρσι με στρατιωτικό πραξικόπημα το 2013.

Σύμφωνα με έναν φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου, ο Ερντογάν και άλλοι Τούρκοι αξιωματούχοι συμμετείχαν μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους στην προσευχή που έλαβε χώρα στο ιστορικό τέμενος Φατίχ της Κωνσταντινούπολης.

Νωρίτερα, αποτίοντας φόρο τιμής στον «μάρτυρα» Μόρσι, ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, κατηγόρησε τους «τυράννους» που βρίσκονται στην εξουσία στην Αίγυπτο ότι είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση