GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένοπλος άνοιξε πυρ σε μοτέλ στην Αυστραλία - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν στην Αυστραλία όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC. Το αιματηρό περιστατικό σ...

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν στην Αυστραλία όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σύμφωνα με όσα μετέδωσε το BBC. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο Darwin, σύμφωνα με την αστυνομία, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο ένοπλος εισέβαλε σε μοτέλ και άρχισε να πυροβολεί σε διάφορα δωμάτια προτού φύγει.

Η αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει μία ώρα μετά το περιστατικό και σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο δράστης ενήργησε μόνος και δεν αναζητούν άλλους υπόπτους.

Αυστραλιανά μέσα μεταδίδουν ότι ο φερόμενος δράστης της αιματηρής επίθεσης είναι 45 ετών και βρίσκεται υπό κράτηση.

Το ABC μετέδωσε ότι υπάρχουν και πολλοί τραυματίες, ενώ όλοι όσοι ήταν στο μοτέλ και στη γύρω περιοχή βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και έντρομοι. Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνονται οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί που προσπαθούν να ακινητοποιήσουν πιθανόν τον δράστη λίγο μετά την επίθεση, όπως αναφέρει το ABC. Χρήστες του twitter ανέβασαν αμέσως τα βίντεο από τη σύλληψη του ενόπλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση