GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Copa America: Νίκησε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση η Χιλή - ΒΙΝΤΕΟ

Ο επιθετικός της Άρσεναλ Αλέξις Σάντσες ήταν εκείνος, που αποφάσισε το αποτέλεσμα με το αριστοτεχνικό του χτύπημα από σέντρα του Αράν...

Ο επιθετικός της Άρσεναλ Αλέξις Σάντσες ήταν εκείνος, που αποφάσισε το αποτέλεσμα με το αριστοτεχνικό του χτύπημα από σέντρα του Αράνγκις, σε ένα ματς όπου οι πρωταθλητές παρουσιάστηκαν λιγότερο εντυπωσιακοί σε σύγκριση με την πρεμιέρα κόντρα στην Ιαπωνία, αλλά ακόμη πιο «κυνικοί», εκμεταλλευόμενοι και πάλι τις ξεκάθαρες φάσεις που είχαν για ένα τέρμα.

Η ομάδα του Ισημερινού βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν και χρειάζεται μόνο την νίκη με την Ιαπωνία, σε μια «μάχη» μεταξύ των δύο για την κατάληψη της ελπιδοφόρας 3ης θέσης, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στον όμιλο, αφού πρέπει να έρθουν... τα πάνω κάτω για να πάρουν οι Ασιάτες τη θέση της Ουρουγουάης.

Πολύ νωρίς στο ματς η Χιλή «χτύπησε», με τον Φουενσαλίδα να παίρνει το ριμπάουντ στο 8ο λεπτό μετά από απόκρουση σε κεφαλιά, για να κάνει το 0-1 με ευθύβολο σουτ στη γωνία του Ντομίνγκες. Η επόμενη μεγάλη φάση έγινε στο 26', όταν ο Καράμπα κέρδισε πέναλτι από τον Αρίας και ο Βαλένσια το μετέτρεψε σε γκολ για το 1-1. Σε μια περίεργη φάση προς την ανάπαυλα, ο Αρίας βγήκε να μαρκάρει τον αντίπαλό του και τον χτύπησε εκτός περιοχής, με τον διαιτητή πάντως να αποφασίζει να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα, βάζοντας την... καρδιά των Χιλιανών στη θέση τους, καθώς εξέταζε το αν ήταν κόκκινη.

Μετά από αυτό, οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα έμπαιναν πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, για να σκοράρει στο 51' για το 1-2 με ένα τρομερό σουτ ο Σάντσες. 14 λεπτά αργότερα ο Πουγλκάρ απείλησε από κόρνερ, αλλά η κεφαλιά του αποκρούστηκε με εξαιρετική εκτίναξη του Ντομίνγκες. Στο υπόλοιπο η Χιλή δεν απείλησε, αλλά ούτε και απειλήθηκε, με τον Ατσίλερ μάλιστα να αφήνει το Εκουαδόρ με 10 παίκτες, λόγω αγκωνιάς στο πρόσωπο του Βιδάλ σε διεκδίκηση της μπάλας στο 90΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση