GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Ρήγα - Κικίλια για τα αποτελέσματα των εκλογών

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας και ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας του κόμματος, Βα...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Ρήγας και ο βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Άμυνας του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Η εκλογική αναμέτρηση έστειλε ένα σαφές μήνυμα, οι πολίτες, το αντιλαμβανόμαστε πλήρως. Ότι οι ζωές των ανθρώπων δεν αλλάζουν με βάση τους δείκτες της οικονομίας και δυστυχώς δεν έχει θα έλεγα μεταβληθεί η πραγματικότητα στο βαθμό τον οποίο θα θέλαμε ή θα ήθελαν όλοι. Θέλω να σκεφθούν οι Έλληνες πολίτες πως ήμασταν το '11, '12, '13 και πως είναι σήμερα η κατάσταση. Δεύτερον, ξεκινήσαμε μετά τον Αύγουστο να παίρνουμε μέτρα για τη βελτίωση συνολικά της καθημερινότητας και της βιωσιμότητας των πολιτών. Το τρίτο στοιχείο είναι ότι από εδώ και πέρα πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένο πρόγραμμα και εκεί να γίνει συζήτηση, όχι με λόγια του αέρα" δήλωσε ο κ. Ρήγας.
"Στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ μια που είδαμε πρωτόγνωρα, εντυπωσιακά ποσοστά και επιτυχίες, 12 περιφέρειες, κέρδισε η ΝΔ την πλειονότητα των δήμων, αυτό μας γεμίζει ευθύνη αλλά και μας υποχρεώνει να είμαστε ακόμα πιο σοβαροί και μετρημένοι. Έχει να κάνει πλέον όχι με το μπλε της ΝΔ, αλλά το μπλε και το γαλάζιο της χώρας, με την προσπάθεια να ξαναενώσουμε τη χώρα που δίχασε βαθιά ο ΣΥΡΙΖΑ, να επουλώσουμε τις πληγές μας και παράλληλα να ξαναδώσουμε όραμα και ελπίδα στους Έλληνες" τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας.
"Να πω στον κ. Κικίλια ότι είναι αρκετά αλαζονικό να θεωρούμε τις ψήφους των πολιτών ότι είναι δεδομένες και ότι τις έχουμε στο τσεπάκι μας. Εγώ δεν θα το κάνω ποτέ αυτό και δεν πρόκειται να το πω ποτέ" σχολίασε ο κ. Ρήγας ενώ ο βουλευτής της ΝΔ ανταπάντησε "Είναι συγκεκριμένα πράγματα που διαφέρει 100% η πολιτική μας από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, θα κριθούμε για αυτά, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Όπως βλέπετε κ. Ρήγα μόνο αλαζονεία δεν υπάρχει, μιλάμε σε όλη την ελληνική κοινωνία, σε όλους τους Έλληνες, ανεξάρτητα από το αν μας ψήφισαν ή αν θα μας ψηφίσουν και επιζητούμε τις μέγιστες δυνατές κοινωνικές συμφωνίες".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση