GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Τριανταφυλλίδη - Ιωαννίδη

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Θεσσ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Σάκης Ιωαννίδης.
"Η ΝΔ θα φέρει σημαντική αλλαγή στα οικονομικά της χώρας μας και αυτό θα γίνει όπως το περιέγραψε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα απλό τρόπο, τον οποίο δεν πίστευε η κυβέρνηση Τσίπρα και αυτός είναι η μείωση της φορολογίας και η δημιουργία ενός φιλοεπενδυτικού και φιλοεπιχειρηματικού περιβάλλοντος, ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας" είπε ο κ. Ιωαννίδης.
Ο κ. Τριανταφυλλίδης ανταπάντησε ότι "διαφέρουμε και στους στόχους και στα μέσα και στους τρόπους και κυρίως στην αποτελεσματικότητα".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση