GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Σβίγκου - Κυρανάκη

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψή...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στην Α Αθηνών και ο υποψήφιος με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα,Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
"Να μην ακούγονται πολλές διαφορετικές φωνές για ένα θέμα στο οποίο πρέπει να κυριαρχεί ενότητα. Το σίγουρο είναι ότι αν ο στόχος είναι ο καθησυχασμός της κοινωνίας, όταν κάνεις ένα έκτακτο ΚΥΣΕΑ παραμονή του Αγίου Πνεύματος δεν τον πετυχαίνεις αυτόν τον στόχο. Σε κάθε περίπτωση τώρα είναι η ώρα των συμμάχων, των διεθνών συμμαχιών, τώρα είναι η ώρα που και η Ευρώπη και η Δύση πρέπει να δείξει την ψυχραιμία, την ενότητα και την ετοιμότητα ώστε να εφαρμόζεται το διεθνές δίκαιο" είπε ο κ. Κυρανάκης.
"Είναι θετικό ότι από την πλευρά του κ. Κυρανάκη και ελπίζω από όλα τα στελέχη της ΝΔ αναγνωρίζεται η αναγκαιότητα της ενότητας και της ομοψυχίας απέναντι στις εντεινόμενες τουρκικές προκλήσεις. Το πότε θα συγκληθεί το ΚΥΣΕΑ το καθορίζουν οι εξελίξεις. Εξελίξεις που οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα" σχολίασε η κ. Σβίγκου.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση