GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Φίλη - Δένδια

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ενόψει των εκλογών στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ενόψει των εκλογών στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, Νίκος Φίλης και ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Β´ Αθηνών, Νίκος Δένδιας.
"Η άμεση μείωση των φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις που λέει η ΝΔ, σημαίνει 1,2 δισ. φοροαπαλλαγές, από που θα βγουν αυτές; Ο δημοσιονομικός χώρος με βάση τα στοιχεία της EUROSTAT, είναι 1,2 δισ. κάθε χρόνο, αυτή είναι η πραγματικότητα. Λόγια του αέρα, φορολογικός λαϊκισμός" είπε ο κ. Φίλης.
Ο Νίκος Δένδιας ανταπάντησε ότι "η αλήθεια είναι μια από τις μεγάλες απολαύσεις που φέρνει η ζωή καμιά φορά το να ακούς έναν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για δημοσιονομική υπευθυνότητα, μετά από όσα απίστευτα είπαν και έκαναν όλα αυτά τα χρόνια. Και μόνο γι'αυτό δηλαδή αυτή η προεκλογική περίοδος αξίζει. Επί της ουσίας, εδώ και 15 ημέρες η ΝΔ έχει δημοσιεύσει εξειδικευμένα από που θα βρεθούν 2 δισ. ευρώ που χρειάζονται για τις φορολογικές απαλλαγές. Το έχει εξηγήσει. Την έχουμε ξανακάνει με τον κ. Φίλη την ίδια συζήτηση αλλά κάθε φορά την ξεχνάει επίτηδες και την επαναλαμβάνει".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση