GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Παππά - Βορίδη

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου o Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιώ...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στον αέρα του RealFm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου o Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Νίκος Παππάς με τον υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ στην Ανατολική Αττική, Μάκη Βορίδη.
"Χρειάζονται χαμηλοί τόνοι σε αυτά τα ζητήματα ακόμα κι αν υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, μακάρι να τους είχαμε δει αυτούς τους χαμηλούς τόνους και στο ζήτημα του Μακεδονικού" δήλωσε ο κ. Παππάς.
"Ελπίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι αυτό που περιμένει ο λαός είναι να διαφυλαχθεί αποτελεσματικά η εθνική κυριαρχία και της Ελλάδας και της Κύπρου και της κυπριακής ΑΟΖ" σχολίασε ο κ. Βορίδης.
"Χθες ο κ. Μητσοτάκης έκανε καθαρό ότι ουδεμία μείωση φόρου προτίθεται η ΝΔ να κάνει αν ο μη γένοιτο ο λαός κάνει το λάθος και την εμπιστευτεί" είπε ο κ. Παππάς, ενώ ο κ. Βορίδης ανταπάντησε "έχουμε δεσμευτεί για συγκεκριμένες φορολογικές μειώσεις. Μπορείτε να σταματήσετε και να πείτε καμιά αλήθεια, καμιά φορά; Σας έχει γίνει χούι να λέτε ότι να 'ναι. Διαστρεβλώνετε τα λεγόμενα του".
"'Ολη η εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ έχει στηριχθεί στη διαστρέβλωση των θέσεων της ΝΔ" διευκρίνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση