GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Debate Φάμελλου - Ρουσόπουλου

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ενόψει των εκλογών στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Αναπληρωτής υπουργός Ε...

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ενόψει των εκλογών στον αέρα του Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο Αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος και υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών.
"Το μίγμα της πολιτικής είναι απόφαση της εκάστοτε κυβέρνησης. Αυτό το μίγμα πολιτικής έχει μεγάλες διαφορές σε ότι αφορά τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θεωρούμε ότι η ελεύθερη αγορά και η ελεύθερη οικονομία μπορεί να βοηθήσει όλους τους πολίτες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αποτελούν τον κορμό της οικονομίας μας και γι'αυτό λέμε ότι θα κατεβάσουμε τη φορολογία από τον πρώτο κιόλας χρόνο. Οι φόροι που αυξήθηκαν σε υπέρμετρο βαθμό τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει την οικονομία σε μια παρακμή και ύφεση" τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.
Ο κ. Φάμελλος ανταπάντησε ότι "Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έβαλαν σε χρεοκοπία την Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση όταν η Ελλάδα βγήκε από την χρεοκοπία και το μνημόνιο. Το να έχει η χώρα μας προκοπή και εργασία δεν συνέβαινε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η δυσαρέσκεια οφείλεται στο γεγονός ότι η κοινωνία μας εδώ και εννέα χρόνια συμπιέζεται, γιατί κάποιοι μας χρεοκόπησαν και μας έβγαλαν σχεδόν από την ευρωζώνη. Η δυσαρέσκεια και ανησυχία εκφράζεται πάντα προς την κυβέρνηση".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση