GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνουν νέα ημερομηνία για το debate - Τι απαντά η ΝΔ στο σχόλιο Τσίπρα περί παράλληλων μονολόγων

Κύκλοι της ΝΔ επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι αναζητείται νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του debate των πολιτικών αρχηγών, το οποί...

Κύκλοι της ΝΔ επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες ότι αναζητείται νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του debate των πολιτικών αρχηγών, το οποίο είχε οριστεί για την 1η Ιουλίου, εξαιτίας της έκτακτης Συνόδου Κορυφής, που θα γίνει στις 30 Ιουνίου.

Σημειώνουν, ωστόσο, ότι ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος ενημέρωσε τη ΝΔ ότι δεν έχει καταστεί δυνατόν μέχρι στιγμής να βρεθεί κοινή ημερομηνία με τα άλλα κόμματα για την διεξαγωγή του debate. Παράλληλα, οι ίδιες πηγές ασκούν κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τις δηλώσεις που έκανε από τις Βρυξέλλες και τις ευθύνες που απέδωσε στον πρόεδρο της ΝΔ για τον “χαρακτήρα” της “τηλεμαχίας”.

Αναλυτικά, πηγές της Πειραιώς αναφέρουν σχετικά με το debate: “Το πρωί επικοινώνησε με τη ΝΔ ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος ο οποίος δήλωσε την αδυναμία τού κ. Αλ. Τσίπρα να μετάσχει στο debate της 1ης Ιουλίου, λόγω της έκτακτης Συνόδου Κορυφής στις 30 Ιουνίου και πρότεινε ως εναλλακτικές ημερομηνίες διεξαγωγής του είτε την 2η Ιουλίου, είτε την 27η Ιουνίου. Η ΝΔ κατανοώντας τη δυσκολία του κ. Τσίπρα να ανταποκριθεί στην ορισθείσα ημερομηνία, δέχθηκε ως εναλλακτική ημέρα διεξαγωγής του debate την 27η Ιουνίου. Ύστερα από διαβουλεύσεις του κ. Ηλιόπουλου με τα άλλα κόμματα τα οποία επίσης έπρεπε να μεταβάλουν τον προγραμματισμό τους, η ΝΔ πρότεινε ως τρίτη εναλλακτική ημέρα την 28 Ιουνίου. Ο κ. Ηλιόπουλος αργά το απόγευμα ενημέρωσε τη ΝΔ ότι δεν έχει καταστεί δυνατόν μέχρι στιγμής να βρεθεί κοινή ημερομηνία με τα άλλα κόμματα για την διεξαγωγή του debate”.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη δήλωση Τσίπρα ότι “παράλληλοι μονόλογοι θα είναι, οπότε μπορεί να βγω με Skype απ' τις Βρυξέλλες”, οι ίδιες πηγές αναφέρουν: “Κατά τα λοιπά οι σημερινές δηλώσεις του κ. Τσίπρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι επιθυμούν τους παράλληλους μονολόγους, ενώ εκείνος τάχα τον διάλογο είναι δηλωτικές της αδιόρθωτης αλαζονείας του. Πόσο μάλλον όταν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης επιχειρούν να βρουν μια λύση σε ένα πρόβλημα που ουδόλως προκάλεσαν”, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση