GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

El Mundo: Ξέπλενε χρήματα από εμπόριο ναρκωτικών το κύκλωμα των στημένων παιχνιδιών στην Ισπανία

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Mundo», η οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες τόσο στη La Liga όσο και στις μικρότερες κατηγορίες ...

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Mundo», η οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες τόσο στη La Liga όσο και στις μικρότερες κατηγορίες της Ισπανίας «ξέπλενε» χρήματα που προέρχονταν από εμπόριο ναρκωτικών.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, θεωρείται πως το στήσιμο αγώνων δεν ήταν η κύρια δραστηριότητα του Κάρλος Αράντα, ο οποίος μαζί με τον Ραούλ Μπράβο φέρεται ως επικεφαλής της οργάνωσης.

Τα στοιχεία, που προέκυψαν από τις έρευνες των αρχών που έφεραν σε πέρας την «Επιχείρηση Οίκος», αποκαλύπτουν ότι σημαντικά ποσά, που προέρχονταν από ναρκεμπόριο, χρησιμοποιήθηκαν για να δωροδοκηθούν οι παίκτες που ήταν τα... εργαλεία για να στηθούν τα παιχνίδια.

Οι έρευνες των ισπανικών Αρχών φυσικά συνεχίζονται, καθώς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμη πολλές πτυχές της υπόθεσης που παραμένουν άγνωστες.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση