GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη Τσίπρα: Συμφωνία με την EXXON MOBIL για έρευνα φυσικού αερίου ανοικτά της Κρήτης

Την υπογραφή συμφωνίας, την επόμενη εβδομάδα, με την EXXON MOBIL για έρευνα φυσικού αερίου στα θαλάσσια οικόπεδα νοτίως και δυτικά τη...

Την υπογραφή συμφωνίας, την επόμενη εβδομάδα, με την EXXON MOBIL για έρευνα φυσικού αερίου στα θαλάσσια οικόπεδα νοτίως και δυτικά της Κρήτης και αξιοποίησή του, ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ελλάδα προχωρά στην αξιοποίηση της δικής της ΑΟΖ, κάνοντας λόγο για έναν μακρόπνοο σχεδιασμό και ο οποίος "δεν είναι στο πόδι”.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά, “τα κρίσιμα θέματα για την αξιοποίηση του ενεργειακού μας πλούτου, για την αξιοποίηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, όλα αυτά δεν τα κάνουμε στο πόδι, είναι αποτέλεσμα σχεδίου χρόνων της εξωτερικής πολιτικής που αποφέρουν καρπούς, όχι από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά σε ένα βάθος χρόνου και τώρα είμαστε σε θέση να γευτούμε αυτούς τους καρπούς”.

Σημείωσε, δε, ότι θα συνεχίσουμε και με την αποφασιστική αξιοποίηση του ενεργειακού μας πλούτου, “σε αυτό δεν θα μας σταματήσει κανείς", όπως είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση