GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίδειξη δύναμης από τον Τζόκοβιτς – Στο κυνήγι για το τέταρτο διαδοχικό Grand Slam - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αλέξαντερ Ζβέρεφ με 7-5, 6-2, 6-2, επέστρεψε στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώ...

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Αλέξαντερ Ζβέρεφ με 7-5, 6-2, 6-2, επέστρεψε στα ημιτελικά του Roland Garros για πρώτη φορά έπειτα από το 2016 και διατήρησε ζωντανό το όνειρο της κατάκτησης του τέταρτο διαδοχικού Grand Slam.

Ο Σέρβος τενίστας –για πολλούς κορυφαίος τη δεδομένη στιγμή- δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ απέναντι στον ταλαντούχο Γερμανό. Ο Ζβέρεφ έκανε το break, προηγήθηκε με 5-4 και είχε την ευκαιρία να «κλείσει» το πρώτο σετ, όμως, εκεί ο Νόλε έδειξε χαρακτήρα, πήρε πίσω το break και στη συνέχεια έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του για να πάρει το πρώτο σετ.

Αυτή η εξέλιξη απλοποίησε τα πράγματα για τον Τζόκοβιτς, ο οποίος στη συνέχεια ήταν απολαυστικός και εύκολα έφτασε στη νίκη κλείνοντας θέση για τον ημιτελικό, όπου θα συναντήσει τον Ντόμινικ Τιμ.

Back in the final 4️⃣.@DjokerNole too good for Zverev 7-5 6-2 6-2. Meets Them in the semi-finals.

🎾 https://t.co/Zs3DNFWbFP #RG19 pic.twitter.com/sz1GWIHa2h

— Roland-Garros (@rolandgarros) 6 Ιουνίου 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση