GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τον Khabib: Αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφία με οπαδό της Μπαρτσελόνα αν δεν πει 'ζήτω η Μαδρίτη' - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρωταθλητής του UFC, Khabib Nurmagomedov, είναι διάσημος για τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες αλλά από ότι φαίνεται οι θαυμ...

Ο πρωταθλητής του UFC, Khabib Nurmagomedov, είναι διάσημος για τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες αλλά από ότι φαίνεται οι θαυμαστές του βρίσκονται και σε άλλα αθλητικά πεδία. Σάλος ξέσπασε με ένα βίντεο που δείχνει τον αθλητή, να αρνείται να βγάλει φωτογραφία με έναν μικρό θαυμαστή του, ο οποίος όμως είναι οπαδός της Μπαρτσελόνα.

Προσπαθώντας να αστειευτεί με το αγόρι, του είπε ότι ο ίδιος είναι οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Όχι, όχι, όχι, όχι, είσαι οπαδός της Μπαρτσελόνα. Όχι δεν θα βγάλουμε μαζί. Είμαι Ρεάλ εγώ, αδελφέ μου. Δεν έχει σημασία αν σου αρέσει ο Ρονάλντο ή όχι" είπε στο παιδί όταν του ζήτησε να βγάλουν μια selfie.

"Αν πεις ζήτω η Μαδρίτη, τότε θα βγάλουμε μαζί φωτογράφια" πρόσθεσε.

Πολλοί χρήστες του twitter είπαν ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να κάνει τον Khabib επίσημο πρεσβετή της ομάδας, ενώ άλλοι υποστήριξαν πώς δεν έπρεπε να αντιμετωπίσει το αγόρι με αυτόν τον τρόπο, ακόμα κι αν ήταν χιούμορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση