GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μεγάλη μάχη του Τσιτσιπά με τον Βαβρίνκα στο Roland Garros - ΦΩΤΟ

Η πιο μεγάλη ώρα – μέχρι την επόμενη – έφτασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Σταν Βαβρίνκα με στόχο την πρόκριση στ...

Η πιο μεγάλη ώρα – μέχρι την επόμενη – έφτασε για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Σταν Βαβρίνκα με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον 34χρονο Ελβετό, ο οποίος έχει φτάσει έως το Νο3 (2014) και είναι κάτοχος τριών τίτλων Grand Slam.


Τσιτσιπάς και Βαβρίνκα δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν με τον... tsitsifast να είναι ο πρώτος Έλληνας τενίστας, μετά το 1936 και τον Λάζαρο Στάλιο, που φτάνει μέχρι τον τέταρτο γύρο του Roland Garros.
Το enikos.gr θα σας ενημερώνει συνεχώς για την εξέλιξη της σπουδαίας αναμέτρησης.
- Ο Σταν Βαβρίνκα «άνοιξε» το ματς και πήρε εύκολα το πρώτο game.
- Χωρίς πρόβλημα κράτησε το σερβίς του ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.
- Με ωραίο backhand ο Βαβρίνκα «έκλεισε» το τρίτο game της αναμέτρησης και προηγείται με 2-1.
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στο τέταρτο game και ισοφάρισε 2-2.
- Χαμένη ευκαιρία για τον... tsitsifast, προηγήθηκε με 0-30 στο πέμπτο game, είχε break point (το έσβησε με winner στην ευθεία ο Βαβρίνκα) και ο Ελβετός πήρε ξανά το προβάδισμα «κλείνοντας» το game με άσο.
- Ο Έλληνας πρωταθλητής δίχως να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα στο σερβίς του «κράτησε» εύκολα και ισοφάρισε σε 3-3.
- Απόλυτα ισορροπημένο το ματς έως τώρα, με τους δύο παίκτες να είναι ιδιαίτερα ισχυροί στο σερβίς τους. Ο Βαβρίνκα προηγείται με 4-3.
- Ο Τσιτσιπάς έκανε τα εύκολα... δύσκολα, καθώς προηγήθηκε με 30-0, αλλά χρειάστηκε έναν εξαιρετικό winner για να «κλείσει» το game και να ισοφαρίσει σε 4-4. Ήταν τόσο δύσκολο το χτύπημα του Έλληνα πρωταθλητή που «ανάγκασε» τον Βαβρίνκα να του... δώσει συγχαρητήρια.


- Love game για τον Βαβρίνκα, ο οποίος σέρβιρε πολύ καλά και προηγείται, πλέον, 5-4.
- Με το... ίδιο νόμισμα απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ισοφάρισε σε 5-5. Παρακολουθούμε ένα ντέρμπι έως τώρα με τους δύο παίκτες να κρατούν εύκολα το σερβίς τους.
- Με διαδοχικούς άσους ο Ελβετός πήρε το 11ο game της αναμέτρησης και προηγείται με 6-5.
- Ο Τσιτσιπάς κράτησε την ψυχραιμία του, ισοφάρισε σε 6-6 και όλα θα κριθούν στο tie break.
- Ο Σταν Βαβρίνκα κατέκτησε το πρώτο σετ της αναμέτρησης. Ο Ελβετός το πήρε με 8-6 στο tie break με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει double fault στο σετ πόιντ του 34χρονου.


- Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τον Στέφανο Τσιτσιπά να δείχνει πως δεν τον επηρέασε η απώλεια και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το πρώτο σετ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε με love game και προηγείται 1-0.
- Ο... tsitsifast έσπασε το σερβίς του Βαβρίνκα και προηγείται με 2-0 στο δεύτερο σετ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε το break point σε τρεις περιπτώσεις, αλλά στην τέταρτη δεν... χαρίστηκε στον Ελβετό και πήρε το game.
- Σε 14' λεπτά στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγείται με 3-0 κόντρα στον Βαβρίνκα.
- Ο Βαβρίνκα έσωσε δύο break point και με άσο «έκλεισε» το τέταρτο game μειώνοντας σε 1-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση