GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Markopoulo Park: Δύο τζακ ποτ απογειώνουν το ενδιαφέρον

Επτά ιπποδρομίες, που υπόσχονται εντυπωσιακές αφίξεις, θα παρακολουθήσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το Markopoulo ...

Επτά ιπποδρομίες, που υπόσχονται εντυπωσιακές αφίξεις, θα παρακολουθήσουν όσοι επισκεφτούν την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 το Markopoulo Park. Το πρόγραμμα ξεκινά στις 18:00 και η ιπποδρομία που ξεχωρίζει είναι η πέμπτη, με εννέα καθαρόαιμες φοράδες να διεκδικούν την πρώτη θέση στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον απογειώνουν τα δύο τζακ ποτ στο Σκορ 6 και στο Τετραπλό. Περισσότερα από 50.000 ευρώ αναμένεται να μοιράσει στους νικητές το Σκορ 6, στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βρει τον νικητή σε έξι συνεχόμενες ιπποδρομίες.

Αδρεναλίνη στα ύψη και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Το Τετραπλό της τρίτης ιπποδρομίας αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 15.000 ευρώ στους τυχερούς, που θα προβλέψουν τα τέσσερα πρώτα άλογα με τη σωστή σειρά άφιξης. Οι ιπποδρομίες μεταδίδονται από το Kontra Channel και το High TV.

Αδρεναλίνη στα ύψη και αυτή την Κυριακή στο Markopoulo Park

Πολλές δραστηριότητες και αυτή την Κυριακή για τα παιδιά

Κάθε Κυριακή το Markopoulo Park αποτελεί τον ιδανικό προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο καταπράσινο χώρο, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ιππασία με πόνυ και να φωτογραφηθούν με τα εξωτικά alpaca, απολαμβάνοντας παγωτό, μαλλί της γριάς και ποπ-κορν.

Στο Family Club λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τους μικρούς επισκέπτες για να ζωγραφίσουν τους αγαπημένους τους ήρωες και να κάνουν face painting. Το ανακαινισμένο εστιατόριο του πέμπτου ορόφου ανοίγει στις 17:00 και προσφέρει νέο a la carte menu με προνομιακές τιμές, καθώς και παιδικό menu.

Η μετακίνηση στο Markopoulo Park είναι δωρεάν από και προς το σταθμό μετρό Κορωπίου και από την Πλατεία Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πολλές είναι οι δραστηριότητες για τα παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση