GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ από το Open ο Καλημέρης. Ακολουθεί η Στάη...

Nico Mastorakis   ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΗ  Απελυθη μεν απο το Open, αλλα ειναι τυχερος που δεν κατεβηκε ο Ιβαν με το κουμπουρι να το...

Nico Mastorakis 
ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΗΜΕΡΗ 
Απελυθη μεν απο το Open, αλλα ειναι τυχερος που δεν κατεβηκε ο Ιβαν με το κουμπουρι να τον διωξει. Ξοδεψε εκατομμυρια που απεδωσαν ψυχία, ενω η μαγκια, στην τηλεοραση (που δεν την μπορουν πολλοι) ειναι να ξοδευεις ψυχία και να φερνεις εκατομμυρια.
Με την απολυση αυτη ο Τζωνης πρεπει να μπει στο Γκινες ως ο ανθρωπος με τις περισσοτερες αλλαγες καναλιων στην Ελλαδα. Mega, ΑΝΤ1, Alpha, Star, ΕΡΤ. Μονο Σκαϊ δεν εχει παει ακομη. Λετε; Ισως, επειδη το αξιωμα "τιποτα δεν επιτυγχανει περισσοτερο απο την αποτυχία" ισχυει τοσο στην πολιτικη οσο και στην τηλεοραση;
Την εκπαραθυρωση Καλημερη την ακολουθει η παρομοια αλλα πιο chic της Ελλης (η οποια ομως θα δηλωσει οτι απλως εληξε το συμβολαιο της) και, οσονουπω, της Μαραγκουδακη που εχει ηδη αρχισει να μαζευει τα προσωπικα της αντικειμενα. Οι φημες λενε οτι θα παει στο One του Μαρινάκη, οποτε τον Βαγγέλα θα τον βρει και αλλη μετα Συριζα συμφορά.
Οχι βεβαια οτι το Ιβανοκάναλο, στην καταντια που ειναι, θα ορθοποδησει ετσι, εκτος και αν αλλαξουν τον τιτλο για να μη θυμιζει τιποτα απο τη θλιβερη εποχη Καλημερη-Μαραγκουδακη.
Α, και αν κανει 24ωρη εκπομπή ο Μουτσινας.
--------------------------
Ο κ. Καλημέρης έκανε γνωστό ότι εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι στην οποία θα διευκρινίζετια η εξέλιξη της συνεργασίας του Open.
Σε κάθε περίπτωση, η περίοδος των έντονων αλλαγών για το Open έχει ήδη αρχίσει, καθώς οι προσδοκίες διαψεύσθηκαν και το πρόγραμμα που εμπνεύστηκαν τα στελέχη τα οποία εμπιστέυθηκε ο κ. Σαββίδης δεν κατάφερε να πιάσει τους στόχους και το κανάλι έχει αρνητικό απολογισμό.
Οι εξελίξεις άλλωστε είναι ραγδαίες, καθώς το πρωί της Παρασκευής κυκλοφόρησαν πληροφορίες για απομάκρυνση ακόμα δύο κορυφαίων στελεχών από την πυραμίδα του προγράμματος του Open και οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση