GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εκδίκηση της νύφης στην παράνυμφο με "όπλο"... το Photoshop - ΦΩΤΟ

Μία γυναίκα από το Όρεγκον πήρε την απόφαση να εκδικηθεί μία από τις παρανύμφους της σβήνοντας την από όλες τις γαμήλιες φωτογραφίες....

Μία γυναίκα από το Όρεγκον πήρε την απόφαση να εκδικηθεί μία από τις παρανύμφους της σβήνοντας την από όλες τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η νύφη αναγκάστηκε να ζητήσει από τη συγκεκριμένη γυναίκα να γίνει παράνυμφος στο γάμο της ελπίζοντας ότι θα απορρίψει την πρόταση. Ωστόσο, παρότι εκείνη δέχτηκε με χαρά προκάλεσε αρκετά προβλήματα και δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η παράνυμφος αρνήθηκε να πάρει μέρος σε όλες τις προετοιμασίες του γάμου, καθυστέρησε τέσσερις ώρες να πάει στην τελετή και όταν τελικά έφτασε δεν σταμάτησε να κακολογεί τη νύφη σε φίλους και συγγενείς.

Σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η νύφη αποκάλυψε ότι η παράνυμφος δεν δίστασε να φλερτάρει τον γαμπρό.

“Σε όλη τη διάρκεια της τελετής έδειχνε ιδιαίτερα νευριασμένη και κακόκεφη ενώ διαρκώς έκανε τα γλυκά μάτια στον σύζυγό μου. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης με αγνοούσε επιδεικτικά ενώ εγώ συνεχώς προσπαθούσα να την προσεγγίσω. Όταν έφυγε δεν μου είπε ούτε γεια αλλά δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει τον σύζυγό μου”, έγραψε η νύφη προσθέτοντας ότι αργότερα σε μία πράξη καλής θέλησης της έστειλε μήνυμα ζητώντας της συγγνώμη σε περίπτωση που έκανε κάτι που την ενόχλησε ή την έφερε σε δύσκολη θέση.

Η απάντηση της παρανύμφου στο μήνυμα της ήταν ότι “είναι απαίσια” και πως “θα ήταν καλύτερο και για τις δύο να προσποιηθούν ότι αυτός ο γάμος δεν συνέβη ποτέ”.

“Δεν θα προσποιηθώ ποτέ ότι ο γάμος μου δεν έγινε, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να προσποιηθώ ότι εκείνη δεν ήταν παρούσα σε αυτόν. Ποτέ δεν είχα προβλήματα μαζί της τα τελευταία τρία χρόνια αλλά αυτό που μου είπε με εξώθησε στα άκρα”, σημείωσε η νύφη κάνοντας πράξη την απόφαση της καθώς διέγραψε μέσω Photoshop τη συγκεκριμένη γυναίκα από όλες τις φωτογραφίες του γάμου της.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση