GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα δάκρυα για τον Πάνο Ζάρλα στον τελικό του Power Of Love - ΒΙΝΤΕΟ

Μία ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή είχε ο χθεσινός τελικός του Power of love. Ο παίκτης του ριάλιτι Τζόνι Αμπατζόπουλος, δάκρυσε όταν α...

Μία ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή είχε ο χθεσινός τελικός του Power of love. Ο παίκτης του ριάλιτι Τζόνι Αμπατζόπουλος, δάκρυσε όταν ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, μιλούσε με τον Πάνο Ζάρλα και του συμπαραστεκόταν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Όσο ήμουν εδώ μου συμπαραστεκόταν ένας άνθρωπος που δεν είναι εδώ μέσα και θέλω να το αναφέρω. Μου συμπαραστεκόταν από την πρώτη στιγμή… Του οφείλω πολλά, μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές. Είχα πει όταν βγω θα τα πούμε… Σου είχα πει Μαρία ότι ήμασταν παιδικοί φίλοι. Συγγνώμη που σε στεναχώρησα Μαρία»!

Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, όταν η μηχανή που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Power of love:

Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση