GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ το υπ. Άμυνας στην αποκάλυψη του Press-gr για τη μετακίνηση αρμάτων στο Αιγαίο...

Ανακοίνωση εκδόθηκε εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην οποία αναφέρεται ότι «πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα ο...


Ανακοίνωση εκδόθηκε εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στην οποία αναφέρεται ότι «πρόσφατα δημοσιεύματα ιστοσελίδων, σύμφωνα με τα οποία ελληνικά στρατεύματα μεταφέρθηκαν εκτάκτως σε νήσους του Ανατολικού Αιγαίου, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Σημειώνεται ότι πρώτο το Press-gr είχε αποκαλύψει από τις 11 Ιουνίου, μαζί με το σχετικό φωτογραφικό υλικό, ότι μετακινούνται από το λιμάνι του Ωρωπού τεθωρακισμένα οχήματα M113 σε νησιά του Αιγαίου. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ και ΕΔΩ)

«Αυτή την ώρα (μεσημέρι Δευτέρας) έχει ξεκινήσει μετακίνηση στρατιωτικών δυνάμεων προς τα νησιά του Αιγαίου...» αποκάλυπτε ο Στάθης Παλαιολόγος προσθέτοντας ότι: «Συγκεκριμένα έφτασαν, από τη βάση τεθωρακισμένων στον Αυλώνα στον Ωρωπό, τουλάχιστον 10 τεθωρακισμένα οχήματα Μ 113 τα οποία πρόκειται αργά το βράδυ να μεταφερθούν με αρματαγωγό σε (άγνωστους προς το παρόν) νησιωτικούς προορισμούς...»

Όπως αναφέρει η σημερινή ανακοίνωση «η επιχειρησιακή διάταξη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων είναι η συνήθης. Οι όποιες μετακινήσεις έγιναν, εκτελέστηκαν στο πλαίσιο της άσκησης ‘'ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2019'' η οποία περατώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση