GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κικίλιας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε το ηθικό και την ψυχολογία των αστυνομικών μας

«Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη το ακούει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας για μείωση της φορολογίας, ...

«Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη το ακούει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας για μείωση της φορολογίας, επενδύσεις που θα φέρουν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας, επαναφορά της τάξης και της ασφάλειας στις γειτονιές μας και πατριωτισμός στα εθνικά μας θέματα. Σε συνέντευξή του στον Realfm και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανίας Κασίμη, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ είπε πως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Τσίπρας δεν ακούγεται από τον ελληνικό λαό ό,τι και να λέει. «Δεν έχει ξαναγίνει η κυβέρνηση να υπόσχεται υπερπολλαπλάσια από την αντιπολίτευση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολιτεύεται με σοβαρότητα, λέει λίγα, θα μπορέσει να κάνει πολύ περισσότερα και θα ξαναφτιάξει τη σχέση πολιτών-πολιτικών που διερράγη μέσα στην κρίση», είπε.
Μιλώντας για τα θέματα της ασφάλειας ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως σήμερα επικρατεί ανασφάλεια και υπάρχει αίσθηση στους πολίτες ότι κανείς δεν προστατεύει αυτούς, τις περιουσίες τους και τη δημόσια περιουσία. «Το 2014, με τους ίδιους άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. είχαμε το χαμηλότερο δείκτη εγκληματικότητας των τελευταίων ετών, συλλήψεις τρομοκρατών, επιχειρήσεις-σκούπα στις πόλεις μας, διαρκή παρουσία στις γειτονιές μας των ομάδων ΔΙΑΣ που απαξίωσαν και ΔΕΛΤΑ που κατήργησαν. Είχαμε στο προσφυγικό/μεταναστευτικό διαχωρισμό προσφύγων από τους παράνομους μετανάστες, κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα για τους δεύτερους και μια αντιπυρική περίοδο κατά την οποία δεν θρηνήσαμε ούτε μία ζωή πολίτη. Όταν υπάρχει σχέδιο και πολιτική βούληση μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέδιο, κυβέρνησε ιδεοληπτικά. Διέλυσε το ηθικό και την ψυχολογία των αστυνομικών μας, αναγκάζοντάς τους ακόμα και να γυρίζουν σπίτι τους Ρουβίκωνες με τα περιπολικά, σαν ταξί» είπε τονίζοντας πως η ασφάλεια έχει ως προαπαιτούμενο την ελευθερία, που είναι απαραίτητη για τη Δημοκρατία μας.
«Τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ. είναι μορφωμένα, είναι παιδιά των οικογενειών μας, η αποστολή τους είναι να μας προστατεύουν και πηγαίνουν καθημερινά στη δουλειά τους, χωρίς να είναι σίγουρα ότι θα γυρίσουν το βράδυ σπίτι τους. Θέλουμε την Αθήνα να είναι μια πόλη ελεύθερη, τη μάνα να μη φοβάται να πηγαίνει το παιδί της στην παιδική χαρά, τον παππού να μη φοβάται να πάει στο ΑΤΜ να πάρει τη σύνταξή του. Για να μπορούν να μας προσφέρουν το αγαθό της ασφάλειας, πρέπει να τους στηρίζουμε αντί να τους «μαστιγώνουμε» και να τους στέλνουμε στο ανάθεμα. Και να είστε βέβαιοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν μια χαρά, το έχουν αποδείξει στο παρελθόν», τόνισε.
Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά κ. Κικίλιας είπε πως η Νέα Δημοκρατία πάντα έβαζε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό. «Όμως δε μπορώ να προσχωρήσω στο να κινδυνολογούν πολιτικοί με δημόσιες δηλώσεις. Οι πολιτικοί δεν είμαστε σχολιαστές. Ένας πολιτικός δεν βρίσκεται σε θέση ευθύνης για να ανησυχεί, αλλά για να δρα. Να προλαμβάνει, να έχει στρατηγική, να έχει ανοιχτές τις διπλωματικές οδούς, να συνομιλείς με τους συμμάχους σου.
Όπως με χαμηλούς τόνους και με πολλή δουλειά λειτουργήσαμε στο παρελθόν, έτσι και τώρα, όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία με εθνική στρατηγική ευελπιστεί σε θετικά αποτελέσματα στα εθνικά μας θέματα. Έχουμε Ένοπλες Δυνάμεις για τις οποίες είμαστε υπερήφανοι, υπερασπίζονται την εθνική μας κυριαρχία και με την αποτρεπτική τους ισχύ διασφαλίζουν την ειρήνη και την ευημερία για τον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση