GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βόμβα» από τον Τιμ - Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros - ΤΩΡΑ

Ο Ντόμινικ Τιμ επιβεβαίωσε πως είναι μέλος της «ελίτ» του τένις, απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε πέντε σετ και προκρίθηκε στον τελικ...

Ο Ντόμινικ Τιμ επιβεβαίωσε πως είναι μέλος της «ελίτ» του τένις, απέκλεισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε πέντε σετ και προκρίθηκε στον τελικό του Roland Garros για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου θα συναντήσει τον θρυλικό Ράφα Ναδάλ.

Ο 25χρονος από την Αυστρία έχει... αδυναμία στις χωμάτινες επιφάνειες και το γεγονός πως κατάφερε να αποκλείσει τον Τζόκοβιτς δείχνει ότι έχει και το απαραίτητο «μέταλλο». Απέναντι στον –σαφώς πιο ξεκούραστο- Ναδάλ θα είναι το αουτσάιντερ, αλλά η εντυπωσιακή παρουσία του στο γαλλικό Όπεν του δίνει κάθε δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam.

Ο αγώνας με τον Σέρβο ήταν ιδιαίτερος. Ξεκίνησε χθες και ολοκληρώθηκε σήμερα – σε λιγότερες από 24 ώρες είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός του τουρνουά.

Ο Τιμ πήρε τη νίκη με 6-2, 3-6, 7-5, 5-7, 7-5 παρά το γεγονός πως στο πέμπτο σετ έχασε δύο match point και είδε τον Τζόκοβιτς να τον ισοφαρίζει. Ο Αυστριακός διατήρησε την ψυχραιμία του και το τέλος της αναμέτρησης τον βρήκε να πανηγυρίζει μία ιστορική επιτυχία.

Πηγή ΦΩΤΟ: Roland Garros, twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση