GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος στα social media για την ανάρτηση της Νοτοπούλου με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αντετοκούνμπο - ΦΩΤΟ

Σάλος έχει δημιουργηθεί στα social media, μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, στο Instagram, που έκανε «αφίσα», τον Γιάννη Αν...

Σάλος έχει δημιουργηθεί στα social media, μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου, στο Instagram, που έκανε «αφίσα», τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την φανέλα των Bucks και της Εθνικής Ελλάδος. Στην ίδια ανάρτηση, υπάρχει και το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ένα από τα συνθήματα της προεκλογικής της εκστρατείας.

«Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», γράφει, ενώ αναφορικά με τον Αντετοκούνμπο, σημειώνει: «...Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς».

Η κ. Νοτοπούλου έγραψε αναλυτικά στην ανάρτηση:

«Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και "γράφει" Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας "θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε"...το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο...μεγαλείο της!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση