GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ Χατζηνικολάου! Δεν θα είναι στο debate των πολιτικών αρχηγών...

Δεν θα δώσει το παρόν στο debate της πρώτης Ιουλίου ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως ανακοίνωσε με μια ανάρτηση - βόμβα του σε μέσο κοινωνικής ...


Δεν θα δώσει το παρόν στο debate της πρώτης Ιουλίου ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως ανακοίνωσε με μια ανάρτηση - βόμβα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Δεν θα είμαι στο... debate των παράλληλων μονολόγων.Θα το σχολιάσουμε αμέσως μετά μαζί στην «ζωηρή» προεκλογική μας εκπομπή στον @AntennaNews τη Δευτέρα 1 Ιουλίου». έγραψε στο Twitter ο κ. Χατζηνικολάου.
Δείτε την ανάρτηση:

Στο debate θα λάβουν μέρος οι αρχηγοί των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων (όλοι δηλ. πλην Χρυσής Αυγής) : Αλέξης Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία), Κυριάκος Μητσοτάκης (Νέα Δημοκρατία), Φώφη Γεννηματά (ΚΙΝΑΛ), Δημήτρης Κουτσούμπας (ΚΚΕ) και Βασίλης Λεβέντης (Ενωση Κεντρώων). Αποκλείστηκαν επίσης ο Κυριάκος Βελόπουλος και ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 Αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί τι θα κάνουν οι υπόλοιποι άνκορμαν των καναλιών, πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο συντονιστή στην τηλεμαχία θα έχει η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δώρα Αναγνωστοπούλου, ενώ ερωτήσεις θα θέσουν η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ, ο Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha, η Μάρα Ζαχαρέα από το Star και η Ελλη Στάη από το Open.

Η δήλωση Χατζηνικολάου άναψε για τα καλά τη συζήτηση για τους όρους διεξαγωγής του debate, με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της ΕΡΤ Σεραφείμ Κοτρώτσο να εκτιμά ότι μία αντίστοιχη αντίδραση από τους υπόλοιπους συναδέλφους του θα μπορούσε να επιφέρει μία αλλαγή ουσίας στη φετινή τηλεμαχία. 
«Οι δημοσιογράφοι έχουν το δικαίωμα να διεκδικήσουν κανόνες σωστού διαλόγου και όχι παράλληλους μονολόγους; Εάν αυτό που έκανε ο Χατζηνικολάου, το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε επιτέλους κάτι», σχολίασε στη σχετική ανάρτησή του στο Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση