GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έρχονται τα ιπτάμενα ταξί από την Uber - Πότε θα ξεκινήσουν οι πρώτες δοκιμές

Η Uber σχεδιάζει να ξεκινήσει τις δοκιμές των ιπτάμενων ταξί της σε έναν χρόνο στην Αυστραλία. Η Μελβούρνη, μία από τις πολυπληθέστερ...

Η Uber σχεδιάζει να ξεκινήσει τις δοκιμές των ιπτάμενων ταξί της σε έναν χρόνο στην Αυστραλία.

Η Μελβούρνη, μία από τις πολυπληθέστερες πόλεις της χώρας, πρόκειται να γίνει η πρώτη διεθνής αγορά της Uber Air. Οι δοκιμαστικές πτήσεις έχουν προγραμματιστεί να γίνουν το 2020, ενώ αναμένεται ότι το 2023 η εταιρεία θα διαθέσει στο κοινό τη νέα της υπηρεσία.

Οι πελάτες της νέας υπηρεσίας θα μπορούν να φτάνουν στον προορισμό της επιλογής τους σε πολύ λιγότερο χρόνο καθώς θα χρειάζονται μόλις 10 λεπτά για να διανυθεί η ίδια απόσταση που με το αυτοκίνητο θα χρειάζονταν από 25 λεπτά έως μία ώρα ανάλογα με την κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Η νέα υπηρεσία της Uber θα κοστίζει περίπου 90 δολάρια.

Αναλυτές θεωρούν ότι η Uber μπορεί να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίας στην πραγματοποίηση του νέου της εγχειρήματος όπως η απόκτηση πιστοποίησης ασφάλειας, η έγκριση αεροπορικών διαδρομών καθώς και η κατασκευή της υποδομής για το έργο.

Πηγή πληροφοριών: rt.com

Πηγή ΦΩΤΟ: rt.com , Uber Elevate

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση