GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταχιάος: Αφού δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές, venceremos...- ΒΙΝΤΕΟ

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ο διεκδικητής για τον δημαρχιακό θώκο της πόλης, ...

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγο στο 17ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ο διεκδικητής για τον δημαρχιακό θώκο της πόλης, Νίκος Ταχιάος.

Ο κ. Ταχιάος με το συνδυασμό του, στον Α’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών, είχε έρθει στην πρώτη θέση, με τον κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, από την δεύτερη θέση να διεκδικεί σήμερα την κατάκτηση της θέσης του πρώτου πολίτη της Θεσσαλονίκης.

Εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα,o επικεφαλής της παράταξης "Θεσσαλονίκη Θετικά" έκανε έναν μικρό απολογισμό της προεκλογικής του εκστρατείας, η οποία περιελάμβανε δύσκολες αλλά και πολύ ευχάριστες στιγμές.

«Είμαι εδώ γιατί είμαι μαχητής γιατί είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ. Αυτό που θέλω να πω στους πολίτες είναι ότι με τον Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων, θα είναι μία πόλη χωρίς εξαρτήσεις, μία πόλη πολιτισμένη» σχολίασε.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Ταχιάος είπε χαριτολογώντας: «Αφού δεν υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές, Venceremos από εμένα».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: OPEN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση