GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Θύμα του 28χρονου γόη περιγράφει πώς της άρπαξε δεκάδες χιλιάδες ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται ο 28χρονος από το Ισραήλ, που κατηγορείται ότι εξαπάτησε γυναίκες σε όλη την Ευρώπη. Ένα από τα θύμ...

Στις φυλακές Κορυδαλλού κρατείται ο 28χρονος από το Ισραήλ, που κατηγορείται ότι εξαπάτησε γυναίκες σε όλη την Ευρώπη. Ένα από τα θύματά του περιέγραψε τη δράση του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η Περνίλα Σόχολμ, που είναι φίλη του νεαρού γόη από τη Σουηδία και παράλληλα θύμα του, ήταν μαζί με τον ίδιο και μία κοπέλα στη Μύκονο πέρυσι το καλοκαίρι, δήλωσε στον ΑΝΤ1: "Το κορίτσι που είχε, η "επίσημη" σύντροφός του - εκτός από τις "εξτρά"- η μητέρα της είχε σπίτι έξω από την Αθήνα στο οποίο είχε πάει αρκετές φορές. Επίσης, είχαμε πάει μαζί στη Μύκονο πέρυσι τον Ιούλιο".

Περιγράφοντας τον πολυτελή βίο που διήγαγε είπε: "Αν έπρεπε να πάει κάπου, ήθελε πάντα προσωπικό οδηγό μαζί του. Αν ήθελε να μείνει σε ξενοδοχείο, αυτό θα ήταν το καλύτερο! Παραπονιόταν ότι το αυτοκίνητο ήταν μικρό. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου ήταν μικρό! Γι' αυτό πάντα τον κοροϊδεύαμε ο "μικρός πρίγκιπας"! Αυτό το άτομο δεν ξέρει να λέει αλήθεια, είναι ψυχικά ασθενής!".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση