GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πάρτι γενεθλίων πρώην Πρώτης Κυρίας μετατράπηκε σε εφιάλτη - Στο νοσοκομείο 130 καλεσμένοι

Το πάρτι για τα 90ά γενέθλιά της πρώην Πρώτης Κυρίας των Φιλιππίνων Ιμέλντα Μάρκος δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία καθώς περισσότερ...

Το πάρτι για τα 90ά γενέθλιά της πρώην Πρώτης Κυρίας των Φιλιππίνων Ιμέλντα Μάρκος δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία καθώς περισσότεροι από 130 φίλοι και υποστηρικτές της μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία στη Μανίλα εξαιτίας πιθανής τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με το Reuters τα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων στην περιοχή Πάσιγκ γέμισαν ασθενείς με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

“Το φαγητό ίσως να είχε χαλάσει, όμως παραμένουμε ακλόνητοι”, είπε η κόρη της πρώην Πρώτης Κυρίας των Φιλιππίνων στους καλεσμένους που παρέμειναν στο πάρτι, σύμφωνα με τα σχόλια που αναρτήθηκαν κάτω από τη ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης στο Facebook.

“Ας φροντίσουμε αυτούς που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και να αναμένετε ότι θα τους επισκεφθούμε όλους”, πρόσθεσε.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός DWIZ μετέδωσε ότι η Ιμέλντα Μάρκος είναι καλά στην υγεία της και ότι δεν παρουσίασε συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Πηγή πληροφοριών: Reuters

Πηγή ΦΩΤΟ: REUTERS/Eloisa Lopez

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση