GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Καβάλα συνελήφθη ο δολοφόνος του 18χρονου στον Βοτανικό - Τον μαχαίρωσε και πήρε λεωφορείο των ΚΤΕΛ για να διαφύγει

Η δολοφονία 18χρονου Πακιστανού, πριν μία εβδομάδα στο Βοτανικό, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής. Δράστης 24χρονος Αφγανός, ο ο...

Η δολοφονία 18χρονου Πακιστανού, πριν μία εβδομάδα στο Βοτανικό, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής. Δράστης 24χρονος Αφγανός, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του. Αφορμή ήταν οι καθημερινοί καβγάδες στον χώρο εργασίας .

Ο 18χρονος Πακιστανός είχε βρεθεί νεκρός βραδινές ώρες στις 26-6-2019, στην οδό Ορφέως στον Βοτανικό και όπως διαπιστώθηκε έφερε δύο μαχαιριές στη θωρακική χώρα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης ήταν ο 24χρονος Αφγανός, ο οποίος εργαζόταν στην ίδια μεταφορική εταιρεία με το θύμα. Οι δύο νεαροί αλλοδαποί είχαν συνεχώς διαπληκτισμούς μεταξύ τους στον χώρο εργασίας και αυτό φέρεται ότι οδήγησε στη δολοφονία.

Μετά την ταυτοποίηση του δράστη, από την Ασφάλεια Αττικής εκδόθηκαν αναζητήσεις σε όλη την επικράτεια και ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες Αρχές, μπροστά στον κίνδυνο να διαφύγει στο εξωτερικό. Αποτέλεσμα αυτής της κινητοποίησης ήταν να εντοπιστεί, τις απογευματινές ώρες της 28-6-2019, μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ, στον σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σε βάρος του 24χρονου εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση