GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καπερνάρος στον ΑΝΤ1: Να δικαστούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση οι υπαίτιοι της τραγωδίας στο Μάτι - ΒΙΝΤΕΟ

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων, μεταξύ των οποίων και της Βαρβάρας Φύτρου, Βασίλης Καπερνάρ...

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο συνήγορος των οικογενειών των θυμάτων, μεταξύ των οποίων και της Βαρβάρας Φύτρου, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα “εμπόδια” στην έρευνα από την Πυροσβεστική λέγοντας πως «αρνείται να μας δώσει τη δικογραφία για τη φωτιά».

«Πιστεύω πως θα αποδοθούν ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι, αν μας επιτρέψουν να κάνουμε τη δουλειά μας, όλων των αρμοδίων», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Έχω την εντύπωση, υπό γενική έννοια, ότι η Δικαιοσύνη ειδικά σε αυτή την περίπτωση νοσεί, διότι δεν κάνει αυτά που έπρεπε να κάνει», είπε ακόμη ο κ. Καπερνάρος και πρόσθεσε: «Απόδειξη ότι μέχρι σήμερα η Πολιτική Αγωγή από τις 5 του μήνα, δηλαδή ουσιαστικά στις 5 Ιουλίου κλείνουμε 5 μήνες που δεν μπορούμε αντίγραφα από τη δικογραφία από τον κύριο Ανακριτή».

«Ζητούμε στοιχεία και έχουμε και εμείς στοιχεία για να τον βοηθήσουμε να εφαρμόσειμ τον νόμο που λέει ότι είναι υποχρεωμένος ο ανακριτής να κάνει το κάθετι για τη διακρίβωση της ουσιαστικής αλήθειας», επισήμανε ο κ. Καπερνάρος, ο οποίος υπογράμμισε ότι «δεν έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον όλων όσων θα έπρεπε».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση