GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεραπετρίτης: Το 2020 αρχίζουν οι εργασίες στο Ελληνικό - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χρονοδιάγραμμα της επένδυσης του Ελληνικού αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε ...

Στο χρονοδιάγραμμα της επένδυσης του Ελληνικού αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι μέχρι τις αρχές του 2020 θα γίνει το πρώτο έργο, εντός του Ελληνικού.

Ο κ. Γεραπετρίτης έκανε λόγο για μία “εμβληματική επένδυση”, η οποία, όπως είπε, είναι προτεραιότητα της παρούσας κυβέρνησης και “αποτελεί στην πραγματικότητα μία συναίρεση πολλών δράσεων, πολλών υπουργείων”. Όπως εξήγησε, συγκεκριμένα, εμπλέκονται επτά υπουργεία και 200 επιμέρους δράσεις, “αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει κάθε δράση να είναι μέσα στο σύστημα και την επόμενη εβδομάδα θα φανεί σε μεγάλη ανάλυση”, είπε.

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι οι 200 αυτές δράσεις εκτείνονται στον χρόνο από τις αρχές Αυγούστου, δηλαδή από τις 10 Αυγούστου που είναι η πρώτη κυβερνητική δράση -η έκδοση μίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη χωροταξία στο Ελληνικό- και αναπτύσσεται μέχρι τις αρχές του 2020, “όπου η εκτίμησή μας είναι ότι θα έχουμε την πρώτη πραγματική παρέμβαση εντός του Ελληνικού”. Ελπίζω ότι τότε θα έχουμε το πρώτο έργο εντός Ελληνικού, συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Επιπρόσθετα, στην ίδια συνέντευξη, ανέλυσε το πώς θα λειτουργεί η ηλεκτρονική εφαρμογή “Μαζί”.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση