GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδιοκτήτης βίλας στην Κηφισιά είχε ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο - Χρωστάει 24.000 ευρώ στη ΔΕΗ

Στο κυνήγι των στρατηγικών κακοπληρωτών μπαίνει και στην πράξη η ΔΕΗ στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της, καθώς αναμένεται να προχωρήσει...

Στο κυνήγι των στρατηγικών κακοπληρωτών μπαίνει και στην πράξη η ΔΕΗ στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της, καθώς αναμένεται να προχωρήσει σε κατάσχεση περιουσίας μεγαλοϊδιοκτήτη, ο οποίος οφείλει στην Επιχείρηση 24.000 ευρώ. Μάλιστα, πρόκειται για μια από τις χαρακτηριστικές περιπτώσεις που έχει αναδείξει και κατά το παρελθόν ο πρόεδρος Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, δηλ. τους... πλούσιους που δεν ήταν όμως συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και συνέβαλαν στη σημερινή κατάσταση.
Ο συγκεκριμένος πολίτης, σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο" παρότι έχει βίλα 1.400 τ.μ. στην Κηφισιά, ήταν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο για τρία χρόνια και δεν πλήρωνε. Όταν εντοπίστηκε, η ΔΕΗ τον αφαίρεσε από το ΚΟΤ αλλά όπως αναφέρουν πηγές συνέχισε να μην καταβάλλει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του με αποτέλεσμα το χρέος του να εκτοξευθεί.
Σύμφωνα με πηγές, του έχει γίνει ήδη διακοπή ηλεκτροδότησης, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα δεν προέβη σε καμία διαδικασία διακανονισμού. Όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης τα 800 εκατ. από τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ τα οφείλουν 60.000 άνθρωποι οι οποίοι είναι πλούσιοι και εντάσσονται σε παρόμοιες κατηγορίες. Την ίδια ώρα η ΔΕΗ στέλνει εξώδικα σε κακοπληρωτές, των οποίων οι οφειλές διαμορφώνονται στο 1,05 δισ. ευρώ με το συνολικό ληξιπρόθεσμο χρέος να ανέρχεται στα 2,7 δισ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση